Snart börjar badsäsongen

Vi har flera kunder som redan har börjat och en hel del som kommer igång inom kort, både från Sverige och Spanien. Nu ska jag och min man börja vår resa, vi börjar idag. Det kommer att bli lärorikt och nyttigt på många sätt. Vi ska köra cellRESET Hormon & Viktminskningsprogram.

Vi kommer att skriva lite under resans gång, hur vi känner och eventuella effekter m.m. Hälsan är viktigt för oss, jag har varit sjuk i över 2 år och under tiden ätit en del mediciner, så nu ska kroppen få en nystart. Vi  ser även fram emot att tappa några extra kilo som vi har lagt på oss. Nedan kommer information om cellRESET.

Dom resultat man kan förvänta sig när man kör detta program är:

  • Minskat eller helt raderat sötsug
  • Kraftigt minskad hunger
  • Kroppen rensas på oönskade slaggprodukter
  • Tarmhälsan förbättras
  • Viktreduktion 3-12 kg första 28 dagarna
  • Bibehålla muskelmassa
  • Stabiliseringsmånader (60 dagar) ger bibehållen hälsonivå och välbefinnande
  • Bättre energi, immunförsvar och återhämtning
  • Den biologiska åldern sänks rejält
  • Hälsomedvetenhet för framtiden ökar

cellRESET® är livsstilsprogrammet som städar och balanserar kroppen på cellnivå. På så sätt balanseras hormoner, blodtryck, blodfetter, blodsocker, kolesterol och vikt. Vilket i sin tur skapar en grund för att förebygga och minska symptomen på många folksjukdomar som t ex diabetes, högt blodtryck, övervikt och stress.

De första 28 dagarna går ut på att rena och stabilisera kroppen, rena blodbanorna från överflödigt socker och inaktivt insulin och på så sätt skapa en fungerande metabolism. Under denna period undviks därför salt, socker, stärkelse, snabba kolhydrater, raffinerad mat och alkohol.

För intresseanmälan/anmälan: https://simplesignup.se/event/91759

Ha en bra dag och tveka inte att höra av Dig/Er. Jag jobbar med cellRESET men det är min kollega som coachar er genom hela programmet om ni vill köra.

Jill & Jörgen Ståhle