Dominique kampanj

Nu har jag några riktigt glada nyheter!
Det är många som varit nyfikna och undrat om jag ska ha någon Dominique kampanj i år eller inte. Nu kan jag med glädje presentera att det ska jag och det blir åter igen en riktigt bra Dominique kampanj, då jag även i år har ett supererbjudande på både 2-pack BH och 2-pack underdelar!

Dela gärna så alla får möjlighet att bli Dominique kunder och får detta fantastiska erbjudande. ❤

Två Dominique BH i samma storlek, välj fritt bland alla färger.

Två Dominique underdelar i samma storlek och färg.

Kampanjen gäller från 18 juni kl 12.00 till 12 augusti 2017

Går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden, först till kvarn då vissa storlekar och färger kan ta slut.

Gäller när du beställer via mig. Du finner hela kollektionen här: www.pxc.se/jills.se

Beställning via mejl: info@jills.se eller på telefon 0706-552219

www.jills.se

Jill Ståhle 0706-552219