I BeautyLine-serien erbjuder vi dig en rad olika högkvalitativa kosmetikprodukter som är perfekt anpassade för din hy. Naturliga ingredienser försäkrar oss om högsta möjliga dermatologiska tolerans och varsamma tillverkningsmetoder garanterar högsta möjliga renhet och kvalitet. Din hud blir slätare, fina linjer och rynkor slätas märkbart ut. Vår rengöring innehåller ett anti-aging system som hjälper dig att hålla din hy ung och frisk upp i en hög ålder.

Närings Transport Konceptet (NTC®) transporterar alltid näringsämnena till de djupaste hudlagren där de når direkt in i cellerna. Våra produkter uppfyller allt du förväntar dig av en bra rengöring, vård och anti-aging och du kommer känna hur din hud slappnar av och återhämtar sig. Över 20 års erfarenhet av högkvalitativa kosmetiska produkter garanterar detta.

Våra unika kosttillskott från FitLine och kosmetik från BeautyLine är därför utvecklade utifrån den senaste forskningen inom näringsvetenskap. Våra produkter står för den högsta säkerheten och det optimala valet. Biotillgängligheten hos produkternas näringsämnen är optimerade och de är tillverkade enligt Good Manufacturing Practice riktlinjer för läkemedelsindustrin.

Allt detta tillsammans gör FitLine och BeautyLine unika och flera produkter är dessutom patenterade.

www.6414054.go4pm.com

Här finner ni mera om produkterna, om företaget och det går även att beställa direkt samt att registrera dig. Vill ni beställa till bättre pris kontanta mig direkt på
mejl: info@jills.se eller 0706-552219.

Jill Ståhle