Många storlekar

www.pxc.se/jills.se

BH-VISNINGAR

Över 80 % av alla Kvinnor har fel BH

Är du en av dom?

Underkläder

Som återförsäljare för PXC Underwear säljer vi underkläder och har en personlig service via homeparty. Hos oss hittar du snygga underkläder och exklusiva underkläder som du kan trivas i hela dagen. Det finns underkläder för alla, såsom BHtrosor och boxerkalsonger till shapewearlinne och myskläder.

Hos oss kan du köpa underkläder, eller bli återförsäljare. och sälja underkläder. Välkommen till PXC Underwear – Jillsunder

Det går även bra att komma till mitt showroom för utprovning och hjälp med att hitta rätt storlek och modell oavsett om du är ensam eller i sällskap upp till 6 personer. För en visning hos er rekommenderar jag 4-10 personer.Jag har även god erfarenhet av transvestiter och har tystnadsplikt.Det finns något föra alla, underkläder i storlekar A-N i kupa, 65-130 i omfång och 36-50 i trosor.Har du proteser tag med dessa.

Ni finner hela kollektionen på: www.pxc.se/jills.se

Betalning går bra med friskvårdsbidrag/pengar från olika aktörer, swish, kontanter och faktura.

Rabatterade priser:

Jag har 10 % lägre pris på alla behandlingar och produkter för ungdomar mellan 13-18 år och för ålderspensionärer. Gäller endast vardagar 9-15, rabatter gäller endast på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller kontant betalning eller swish (inga presentkort, värdebevis osv.)

Cashback – ett gratis bonuskort som ger cashback och shopping points i ca 50 länder och på över 80 000 företag både fysiska och online. Hos mig får du ett gratis kort via mejl eller på plats. Självklart är jag med i lojalitetsprogrammet vilket innebär att du får bonus på allt du investerar i hos mig.