massagebild

MASSAGE

Klassisk massage

Är en svensk behandlingsform som är känd och väletablerad världen över. Klassisk massage är läkande, förebyggande och lugnande. Musklerna bearbetas djupgående genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen ökar och spänningar löses upp. En massagebehandling är avslappnande återhämtning men även behandlande för att avhjälpa och förebygga spänningar och smärta.

Aromamassage

Är avslappningsmassage för dig som vill ha mjukgörande massage. Har många namn som spamassage, avslappningsmassage, aromamassage. Man använder aromaolja till behandlingen.

Gravidmassage

Jag har en specialbänk för gravida där du kan ligga på magen under behandlingen. Massage rekommenderas efter vecka 12 men det går att ta behandling innan om man vill. Man kan ta massage fram till förlossningen.

Friskvårdspengar
Jag tar emot friskvårdspengar från wellnet, friskvårdschecken, friskvårdskuponger, swish, faktura och kontant betalning. Har ni önskemål att få behandling på er arbetsplats eller om ni har andra förslag, hör av er.

Rabatterade priser:

Jag har 10 % lägre pris på alla behandlingar och produkter till ungdomar mellan 13-18 år och ålderspensionärer vardagar 9-15. Rabatter gäller endast på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller kontant betalning eller swish (inga presentkort, värdebevis osv.)

Friskvårdsbidrag, boka tid hos Jill!

Boka online: Boka Direkt här ser ni alla behandlingar och priser.

Telefon: 031 – 135 145

 

FÖRETAGSMASSAGE

Företag

Jag masserar på företag för att förebygga, behandla skador och problem.
Förutom de effekter som massage direkt medför bidrar det indirekt till en gladare och välmående personal. På längre sikt bidrar de till att få ner sjukskrivningskostnader. Vanliga arbetsskador är stress, spänningshuvudvärk, problem med rygg, nacke och axlar.

Från 1:e januari 2004 är massage för företag avdragsgillt som friskvård, detta innebär att arbetsgivaren kan erbjuda sina anställda massage som en skattefri förmån.

Hur går det till?
Jag kommer till arbetsplatsen, antal dagar per vecka/månad enligt överenskommelse. Jag har med mig det som behövs till behandlingarna. Företaget står för kunder och eventuellt för lokal. Personalen kan även boka in sig på min bokning till min lokal.

Hur många måste man vara?
Minst 4 personer, är ni fler än 8 så delar vi upp det på flera dagar eller så är vi fler massörer.

Vad kostar det?
Pris enligt offert.

Avtal?
Löpande 2 månaders ömsesidig uppsägning.

Kan man få behandling mot faktura?
Ja, efter överenskommelse.

Företaget innehar F-skattebevis och ansvarsförsäkring.