fb_img_1474325293697

SPA – SALUS PER AQUA

Jag gör kroppsbehandlingar, inpackningar, kroppspeeling & spamassage.
Jag har tillgång till bastu vid gruppbokningar.

 

fb_img_1453068311913

SPA-INPACKNING & KROPPSPEELING

 

Alginpackning

Kroppsinpackning med alger, motverkar celluliter, har en uppstramande effekt, ökar ämnesomsättningen och rengör huden. Är fuktighetsgivande samt gör din hud mjuk och len. I behandlingen ingår kroppspeeling och en ansiktskur.

Aromainpackning

Kroppsinpackning med eteriska oljor. Aromaolja påverkar din kropp och själ via huden och luktsinnet. Gör huden mjuk och smidig. I behandlingen ingår kroppspeeling och en ansiktskur.

Chokladinpackning

Kroppsinpackning med choklad som är avstressande för dig och din hud, rik på antioxidanter, fettförbrännande, motverkar celluliter samt innehåller alger. I behandlingen ingår kroppspeeling och en ansiktskur.

Lerinpackning

Kroppsinpackning med svart lera som är peelande, läkande och har en lugnande effekt för din hud. Bra vid muskelinflammationer, dålig blodcirkulation och vid värk. Djuprengörande, motverkar acne och är fuktgivande.
I behandlingen ingår kroppspeeling och en ansiktskur.

Coconinpackning

Kroppsinpackning med aromatisk kroppsbalsam som är närande och mjukgörande för din hud. Ger en silkesmjuk och underbar känsla. I behandlingen ingår kroppspeeling och en ansiktskur.

 

 

Lilla Spapaket

Kroppspeeling & ryggmassage.

Stora Spapaket

Kroppspeeling & aromamassage för hela kroppen.

Kroppspeeling

Kroppspeeling, hela kroppen skrubbas så den döda huden försvinner och du får en fin lyster. Bra för dig med torr hud, inför solsemester m.m.

 

 

I spabehandlingarna ingår dusch. Ta gärna med rena underkläder (har till salu om ni vill köpa här). Det går inte att kombinera spabehandlingar med andra rabatter/erbjudanden.

Boka online: Boka Direkt här ser ni alla behandlingar och priser.

Boka via telefon: 031-135 145 

 

Bastu och andra kombinationer går att ordna. Kontakta mig.